Изгарящ нов трейлър на "50 нюанса сиво" подлуди феновете (ВИДЕО) 14.11 | 09:43

Филмът ще излезе по родните кина за Свети Валентин

От Пламена Вълчева

Новият втори трейлър към един от най-чаканите филми през идната година подлуди феновете си. Изгарящият втори трейлър на "50 нюанса сиво" се завъртя преди ден в онлайн пространството и само за часове достигна почти 500 хиляди гледания. 

Дългоочакваната екранизация на бестселъра, който се превърна в световен феномен, е под режисурата на Сам Трейлър-Джонсън. Сценарият е на Кели Марсел. От излизането си на книжния пазар трилогията "Петдесет нюанса" е преведена на повече от 50 езика по цял свят и са продадени рекордните над 90 милиона копия в печатен и електронен вариант.

"Петдесет нюанса сиво" е история за страстната връзка между наивната студентка по литература Анастейжа Стийл (Дакота Джонсън) и манипулативния предприемач Крисчън Грей (Джейми Дорнън). Грей е богат и властен бизнесмен, който обича да упражнява контрол върху всичко, включително и в личния си живот. Анастейжа е млада журналистка, натоварена със задачата да вземе интервю от високопоставения бизнесмен.

Новият трейлър открехва завесата за първата среща на основните персонажи, както и прочутата сцена в асансьора. Дългоочакваният филм ще се завърти по кината от 13 февруари само ден преди празника на влюбените Свети Валентин.

Водещи

Най-четени