Изгониха Мишо Шамара от Европарламента 06.03 | 20:06

Това се случи, след като рапърът изкрещя на Николай Младенов, че е лицемер

От Александър Бакалов

Българският рапър Мишо Шамара, който в последно време предпочита да бъде наричан Биг Ша, се забърка в нов скандал, след като беше изгонен от Европейския парламент.

В момента Шамара е в Брюксел като участник в пресконференция на граждани, пострадали от политическия режим в България.

Когато министърът на външните работи Николай Младенов призовава за минута мълчание в памет на самозапалилия се Пламен Горанов, рапърът споделя пред камерата "Това е най-голямото лицемерие, те го убиха!", след което изкрещява към Младенов "Лицемери!"

Както се вижда и от видеото по-долу, секунди по-късно охраната извежда Шамара.

Ето какво пише за случилото се самият Мишо във Facebook:

"Приятели, в момента съм в едно кафе пред Европейския парламент в Брюксел. Току-що бях брутално изхвърлен от службите на президента Плевналиев и сикрет сървис на Парламента, защото не издържах бруталното лицемерие на ГЕРБ в лицето на външния министър МЛАДЕНОВ, който най-нагло по време на най-кървавите самоубийствени протести, ставали в България някога, каза да запазят мълчание в памет на ПЛАМЕН. НЕ ИЗДЪРЖАХ И ИЗВИКАХ ЛИЦЕМЕРИ. На секундата ме обградиха 5-6 човека и ме изгониха.

Пламен, както и другите самозапалили се и самоубили се хора, го направиха в знак на протест ИМЕННО СРЕЩУ ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ. ТЕ БЯХА ТЕХНИТЕ КОСВЕНИ УБИЙЦИ. ТЕ ДОКАРАХА ХОРАТА ДО ТОВА ОТЧАЯНИЕ. ТОВА Е КОЩУНСТВО. ТОВА Е - НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ДУМИ, ЗАЩОТО ДУМАТА ЛИЦЕМЕРИЕ Е НИЩОЖНА. ЕВРОПОООО ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ТИ МААА МАЩЕХОООО".

Водещи

Най-четени