Изкушават Джейми Дорнан с 4,5 млн. лири за Крисчън Грей, отново 05.03 | 16:02

Имаше слухове, че съпругата на актьора не одобрява горещите сцени

От iNews.bg

След публикациите, че няма да се снима в евентуалните продължения на "50 нюанса сиво", актьорът Джейми Дорнан е получил съществено увеличение на хонорара, за да остане обвързан с проекта, пише в. Daily Star, позовавайки се на вътрешен източник.

Актьорът, превъплътил се в образа на милиардера и почитател на садо-мазо секса Крисчън Грей, ще прибере 4,5 милиона британски лири за продължението на филма, адаптиран по еротичния бестселър на писателката Е. Л. Джеймс.

За сравнение - за ролята си в оригиналната лента "50 нюанса сиво", която излезе на екран на 13 февруари тази година, 32-годишният Джейми Дорнан е получил скромните 80 000 британски лири.

Дорнан преди отрече слуховете, според които няма да се снима в евентуални продължения на "50 нюанса сиво", защото съпругата му Амелия Уорнър не одобрявала горещите сцени в първата лента, както и страстното внимание към мъжа й от страна на фенки след излизането на филма на екран.

"Джейми подписа договор и е много доволен, парите наистина са добри. Той имаше притеснения дали няма да остане в представата на зрителите като Крисчън Грей и това да навреди на по-нататъшната му кариера, и наистина обмисляше да се откаже от проекта, когато получи изкусителната оферта.

Истината е, че Джейми ще се снима в продълженията, и то с подкрепата на семейството си", казва неназованият източник за изданието.

Водещи

Най-четени