Изтече сцена от скандалната еротична драма "Нимфоманка" (ВИДЕО) 01.07 | 11:30

Ларс фон Триер показа момент от първата част на новия си филм

От Мартина Панайотова

В интернет се появи първи тийзър от един от най-чаканите през тази година филми - "Нимфоманка" на Ларс фон Триер.

Видеото е озаглавено "The Complete Angler" - първата от осемте тематично отделени части на продукцията, събрана в два последователни филма, и ни пренася в един пътуващ влак, в който актрисите Стейси Мартин и Софи Кенеди Кларк трябва да съблазнят и преспят с колкото се може повече мъже по пътя.

"Нимфоманка" е история на любовните преживявания на 50-годишна жена. В образа на Джо, главната героиня във филма, разказваща за сексуалния си живот, ще видим френската актриса Шарлот Генсбур.

Като цяло във филма се снима най-звездният екип, играл някога в лента на Ларс фон Триер. Сред актьорите са също Уилям Дефо, Ума Търман, Шиа Лабьоф, Крисчън Слейтър, Стелан Скарсгард, Кони Нилсен.

Директорът на "Zentropa" Петер Олбек Йенсен преди време бе казал, че новият филм на неговия приятел Ларс е "шедьовър". "Това е най-гениалният и амбициозен филм на Ларс към днешна дата" - заяви Йенсен. Самият режисьор, който обича да шокира общественото мнение, бе определил жанра на новото си произведение като "порно драма".



Водещи

Най-четени