Интернет полудя! Снимка накара хората да вярват, че Стивън Спилбърг е убил динозавър 14.07 | 10:18

Режисьорът позира пред лежащ до него трицератопс

От iNews.bg

Обвиниха Стивън Спилбърг, че е убил динозавър. Фотография се появи във Facebook, на която режисьорът позира до "застрелян" динозавър. Интернет пространството изригна срещу Спилбърг затова, че е "убиец", пише Daily Mail.

Кадърът е направен преди 21 години, когато режисьорът снима касовия си хит "Джурасик парк”. Снимката беше публикувана на страницата на известния американски хуморист Джей Бренскъмб. Под нея той написа: "Тази позорна снимка показва ловец, заснет до трицератопс, убит от него в резерват. Моля, препращайте тази снимка, за да научи светът и да накара този човек да се засрами”.

Майтапчийският замисъл на хумориста се осъществил напълно. Възмутените природозащитници изобщо не вдянали за шегата и се нахвърлили с обвинения срещу убиеца на динозаврите. При това мнозина разпознали Спилбърг, но така и не се досетили, че динозаври не съществуват от поне 65 млн. години.

"Аз мислех, че резерватите са най-добрият начин да се защитят тези невинни животни. Но вие, изчадия такива, нахлувате в техния дом и ги убивате”, гласи коментарът на една жена.

1335693

Водещи