Истинската причина Ваня Червенкова да няма мъж до себе си лъсна 04.12 | 14:07

Майка му се оказала причината за бизнес дамата и любимия й

От Цанка Донкова

Дори силната вяра и молитвите на са успели да помогнат на Ваня Червенкова да задържи мъжа до себе си. Причината се оказала майката на възлюбения ѝ, срещу която бизнес дамата нямала шанс. Това сподели самата тя в ефира на Нова Телевизия.

"Неговата майка се намеси много силно във връзката ни. Срещу майка не се бориш, не се излиза на война. Когато опонент ти е майката, е друго. Аз оставих всичко в негови ръце", призна Ваня.

Въпреки всичко тя е таяла надежда, че висшите сили ще и помогнат.

"Падах пред иконите и се молих. Аз направих всичко, което бе по силите ми. Молих се и небесните сили да ми помогнат. Развалях магии, но не успях. Сринах се много емоционално. Това бе периодът на физическата ми смърт. Аз съм минала пред ада в живота си. Малко хора са минали през това", призна тя.

Явно обаче вярата ѝ не се е пречупила, макар че е откликнато на молитвите ѝ. Червенкова сподели, че симпатизира на протестантските църкви в България и не се учудва, че хора от тях я подкрепят.

Ваня Червенкова продължи и да скандализира с коментарите и разкритията си около участниците в риалитито VIP Brother. Бизнес дамата отново "захапа" Мариан Кюпранов за неговата сексуална ориентация, но този път посочи, че при евентуално дело знае как да се защити.

"На финала на шоуто имах гости от Италия. Тези хора не го познават само от модните каталози. Не съм против сексуалната ориентация на Мариан. Ако реши да ме съди, знам как ще го оборя в съда", обясни тя.

Що се отнася до Пламен Медаров тя посочи, че участието му е било с идеята да дразни хората.

"Ние гласувахме той да остане и трябва да ни е благодарен, че бе сред нас.", обясни Червенкова.

Бизнесдамата обаче е обидена на Големия брат, тъй като я е разделил с детето ѝ. Тя посочи, че е несправедливо другите да се виждали с децата си и близките си, а тя не.

"Когато виждаш близките, е едно, а когато не ги виждаш - друго. Казаха ми, че ще разбера само ако има лоша новина. Всички в неделя чуваха децата си. Това те зарежда по някакъв начин. Това ми тежеше много", уточни тя.

Водещи

Най-четени