Истинският облик на красивите и известните (СНИМКИ) 15.11 | 15:32

Нещата изобщо не са толкова хубави, колкото ни ги показват

От iNews.bg

Медиите могат да имат пагубен ефект върху самочувствието на голяма част от хората. Ежедневно ставаме свидетели на едно съвършенство, което едва ли действа мотивиращо на всеки нормален индивид с работа на пълен работен ден, деца, приятели и хоби, различно от това да изглежда добре.

Всъщност истината е доста по-различна.

Лейди Гага даде един много добър пример на феновете си в контекста на казаното дотук. След излизането на облика ѝ върху корицата на Glamour, тя направи публично изявление, че този неин имидж е нереалистичен и тя въобще не изглежда по този начин, особено след ставане от сън.

Нещо повече – иначе скандалната и провокативна певица коментира, че лансирането на нереалистични изображения на известни жени из публичното пространство е престъпление спрямо достойнството на всеки, който ги гледа.

Преди няколко дни доста по-малко известната американска лекоатлетка Лорън Флешман взе пример от певицата и направи нещо безпрецедентно, но достойно за уважение. На сайта си тя публикува професионално заснет кадър от ревюто на екипировка за бягане NY Fashion Week Oiselle Runway.

На него тя изглежда повече от перфектно, но коментира, че той е резултат не от продължителна тренировка, а по-скоро от подходяща светлина и изкуствен тен.

За да подкрепи думите си, Лорън качи свои "реални" снимки, правени след ревюто.

Удивителната разлика може да видите във Fitwell.bg.

Водещи

Най-четени