Ицо Хазарта кълчи кълки в Dancing Stars 12.03 | 14:12

Родните знаменитости влязоха в битка за голямата награда

От Мартина Панайотова

14 звезди изгряха снощи (11 март) на сцена на Dancing Stars, сред които актьори, музиканти, дори политици.

С танцова стъпка те влязоха в битка за зрителското внимание и симпатии, а компетентното жури в състав Галена Великова, Илияна Раева, Алфредо Торес следи за всяка стъпка и поддръжка.

Звездната танцова арена бе открита от водещите Алекс Сърчаджиева и Краси Ранков, които обещаха на публиката, че следващите 3 месеца ще бъдат изпълнени с горещи танци, невиждани зрелища и противоречиви емоции.

Веднага след тях на сцената се появиха професионалните танцьори, които партнират на знаменитостите. Те откриха дансинга и още от началото вдигнаха летвата с динамичен и огнен танц, очевидно вещаещ страстите, които се очаква да се развихрят на подиума.

Някои от участниците демонстрираха спортен хъс и открито заявиха амбициите си да спечелят. Затова съм тук на сцената на Dancing Stars – за да победя, зарече се Глория.

Сигурно е, че балната зала на Dancing Stars ще се превърне в арена на знаменитостите, които със сърце и душа ще се борят за голямата награда.

Състезателната програма откриха Елен Колева и партньорът ѝ Калоян с танц в стил Ча-Ча.

Ицо Хазарта пък влезе в шоуто, за да се забавлява и е сигурен, че най-вероятно ще го спечели. Облечен с фрак и бомбе той показа завидни умения по Фокстрот.

По грандиозен начин на сцената се завърна и Люси Иларионов.

Със страст и сексапил на дансинга излезе и жената, която разбира секса най-добре – Наталия Кобилкина. Тя вярва, че между секса и танца има много общо, затова е и убедена, че знае как да спечели Dancing Stars.

Всички 14 знаменитости и техните партньори можете да видите в галерията.

Водещи

Най-четени