Как изглеждат женските прелести при нулева гравитация (ВИДЕО) 20.02 | 12:17

Една от най-желаните жени на света изпада в безтегловност само по бански

От Георги Тотев

През последните няколко години Кейт Ъптън редовно оглавяваше редица класации за сексапил, красота и т.н., и неведнъж бе обявявана за една от най-желаните жени в света. Оказва се обаче, че нейните таланти надхвърлят капацитета на нашата планета и са буквално извънземни.

Последното твърдение е обвързано с най-новата фотосесия на жежката блондинка – тази за ежегодното издание за бански костюми на Sports Illustrated. За снимките Кейт бива поставена в една наистина космическа среда, а по-конкретно - в безтегловност.

За да се случи това обаче, красавицата не е напускала нашата стратосфера, а е била част от специален самолетен полет, който симулира състояние на безтегловност. Естествено, заедно с цялата ѝ личност извън обсега на гравитационното притегляне попада ѝ нейното тяло, желано от милиони мъже по цял свят, заедно с всичките му природни дадености.

Какво точно се случва с цялата обаятелна персона на Кейт Ъптън при нулева гравитация можете да видите в Div.bg, където в детайл да наблюдавате и ефекта на безтегловност върху женските гърди.

Водещи

Най-четени