Как принцовете Уйлям и Хари почетоха майка си (СНИМКИ) 31.08 | 13:58

Херцогиня Кейт го направи по оригинален начин

От iNews.bg

Принцовете Уилям и Хари почетоха паметта на майка си принцеса Даяна - ден преди навършването на 20 години от смъртта й в автомобилна катастрофа в Париж, предаде Ройтерс.

Двамата заедно с херцогиня Кейт посетиха една от градините на двореца Кенсингтън, трансформирана в памет на майка им. В нея са посадени бели английски рози и незабравки.

Те посетиха и двореца Кенсингтън - бивша резиденция на Даяна и техен настоящ дом. Двамата се срещнаха също с представители на благотворителни дружества, чийто патрон беше принцеса Даяна.

Главният градинар на двореца и негов колега, познавал принцеса Даяна от редовните й посещения на мястото, обясниха дизайна на градината на Уилям, Хари и Катрин, които се пазеха от проливния дъжд с чадъри.

Пред вратите на двореца се събраха поддръжници на Даяна, въпреки дъжда. След като разглеждаха един час градината, принцовете отидоха да говорят с тях и да видят оставените цветя.

Мнозина изразиха одобрението си, че синовете на принцеса Даяна се грижат обществото да я помни.

Синовете на принцеса Даяна се срещнаха с представители на подкрепяна от нея лондонска болница, на мисията за прокажените и на благотворителната организация, която работи за промяна на отношението на обществото към болните от СПИН. 

Съпругата принц Уйлям - Кейт, почете покойната си свекърва по оригинален начин. Ретро роклята на Катрин на цветя беше копие на тоалет на лейди Ди от преди 30 години.

Водещи

Най-четени