Какви са капризите на звездите на Elevation? 12.06 | 12:02

Някои искат много люти чушки, други 6 чифта бели мъжки чорапи

От Олга Андреева

Десет дни остават до началото на фестивала Elevation (22-24 ни), който ще събере на военната авиобаза в Доброславци звезди като Ерика Баду, Cypress Hill и Шон Пол.

Както всички знаменитости, и те имат специални желания и условия за пребиваването си у нас. Организаторите подръпват завесата, за да се запознаем с част от капризите на музикалните звезди.

Оказва се, че в хранително отношение повечето са вегетарианци – заръчали са си предимно вегетарианска и здравословна храна, био продукти, плодове и зеленчуци. Е, все пак не липсват домашно приготвено гаспачо, горещи супи, карибска, индийска и традиционна местна кухня, асортимент от домашни сладкиши, джинджифил, малка бутилка кленов сироп и голям брой люти чушки.

Сред обичайните изисквания на изпълнителите са множество памучни хавлии, огледала в цял ръст, закачалки, меко и приятно осветление. Гримьорните им ще бъдат декорирани с удобни мебели, множество ароматни свещи, саксийни цветя и цветни аранжировки.

Не липсват и екстравагантни желания – някои от артистите искат да имат в гримьорната си шест чифта бели мъжки чорапи и сигнални аерозолни свирки, а други държат изрично на божури.

Сред желанията на звездите има и две много сърдечни – един от артистите държи да получи пет български пощенски картички с марки, а други - всякакви възможни местни сувенири.

Организаторите от On Stage уточняват, че фестивалният билет за Elevation не е билет за концерт, а възможност да се посетят поредица от участия на световноизвестни музикални изпълнители, някои от които никога не са били представяни на българската публика.

По време на фестивала ще има 59 различни музикални изпълнения, както и многобройни дейности и атракции, които ще поддържат уникалната парти-атмосфера – fun-зона, екстремната зона и арт-пространство.

Няма да бъдат пускани в продажба еднодневни билети за Elevation нито предварително, нито на входа на военна авиобаза Доброславци.

Единствените билети, които ще могат да бъдат закупени на място, ще бъдат фестивалните пасове на стойност 99 лева, валидни за всички дни и нощи на фестивала.  

А ето и поздрава към българската публика на канадците от Walk Off The Earth, които ще излязат на сцената на фестивала на 24 юни. 

Най-четени