Какво ще се случи с Лияна на края на VIP Brother 13.11 | 16:52

Двама съквартиранти ще си тръгнат, а само един от Номинираните ще бъде сред финалистите

От Цанка Донкова

Време е за полуфинала на риалитито VIP Brother 2013. Още двама съквартиранти ще кажат "Сбогом" на Къщата. А от Номинираните само един ще намери място сред петимата претенденти за големия финал на 16-ти ноември.

В студиото на Ники Кънчев ще се събере пъстра палитра от коментатори. Сред тях ще са спортният коментатор Крум Савов, напусналата шоуто в понеделник Ирина Флорин, Любо Ганев и Джуджи, позната на зрителите от "На Кафе". Други звезди, които ще обсъждат ситуацията в Къщата и съквартирантите ще са репортерката от "На Кафе" Зейнеб, "Мис България 2009" Антония Генова и водещата на Времето по Нова ТВ Никол Станкулова.

Зрителите отново ще станат свидетели на проявите на искреност на участниците. Номинираните Ваня Червенкова, Лияна и Стойко Сакалиев ще бъдат провокирани в ефир, но не от хората, с които съжителстват, а директно от гостите в студиото.

Предстои да разберем какви ще са въпросите към тях и колко верни ще бъдат отговорите им.

Big Brother ще изпита за пореден път вдъхновението и творчески потенциал на съквартирантите. Те ще трябва да напишат есе на тема "Защо заслужавам да бъда звездата на България?". А произведенията им ще послужат да мотивират зрителите да гласуват за тях.

Водещи

Най-четени