Кание Уест записва албум с животински звуци 21.06 | 11:56

Обсебен е от лъвския рев, лаенето и звуците на джунглата

От Олга Андреева

Кание Уест иска да направи албум, който е базиран в голяма степен на... животински звуци.

Идеята му хрумнала след експериментите с такива звуци в албума му с Джей-Зи "Watch The Throne”, но този път хип-хоп изпълнителят е решен да бъде по-краен.

35-годишният Кание е обсебен от идеята за лъвски ревове, лаене и звуци от джунглата и е решен следващият му албум да бъде базиран точно на тях, съобщи източник пред вестник Sun.

В същото време връзката му с Ким Кардашиян набира скорост. Носят се слухове, че скоро може дори да се сгоди за телевизионната риалити звезда, посочва FilmNews.co.uk.

"Кание потърси за съвет майката на Ким, но тя го прати към сестрите ѝ Клои и Кoртни, понеже Ким им казала, че иска нещо много по-различно от предишния ѝ годежен пръстен", заяви източник пред сп. Closer. Явно Кание е взел нещата присърце, защото вече води разговори с дизайнер на бижута в Ню Йорк.

Самата Кардашиян все още е в процес на развод, след като пожела да сложи край на брака си с Крис Хъмфрис само 72 дни след сватбата миналото лято.

Междувременно домът на Кание Уест беше обран, докато той беше на турне в Бирмингам, Великобритания, информира Contactmusic.com.

Миналата седмица полицията в Лос Анджелис е била извикана в дома му по сигнал за извършен обир, без да е известно какво точно е откраднато.

Най-четени