Карли Клос само по латекс пращи от сексапил 27.09 | 16:22

Най-обсъжданата манекенка отново събра очите

От Мартина Панайотова

Кожа, латекс и голота - това са основните акценти в най-новата фотосесия на Карли Клос. Манекенката, която преди време получи прозвището Тялото, изземвайки го от досегашната му притежателка Ел Макферсън, е заснела редица от провокативни фотографии за октомврийския брой на списание Numéro.

Стайлингът на Карли за тази пикантна фотосесия е дело на Елизабет Сълсър, а зад обектива е фотографът Грег Кадел. Последният е успял да улови всеки инч от разголеното тяло на Карли и го е представил по най-добрия възможен начин, поне от наша гледна точка.

Последно видяхме Карли толкова гола във Vogue Italia през декември миналата година. Тогава разголената фотосесия на топмодела предизвика редица спорове и противоречия. Ние обаче бяхме толкова хипнотизирани от снимките, че не успяхме да обърнем внимание на суматохата.

Разбира се, причината за липсата ни на концентрация в онзи момент е била и сега ще бъде умопомрачителната Карли, която ни кара да губим ума и дума с тази изключително предизвикателна фотосесия.

За какво иде реч - проверете в галерията на Div.bg.



Водещи

Най-четени