Катрин Зита-Джоунс е родила, слушайки Том Джоунс 06.04 | 10:51

„Пуснете Том и ще напъвам“, казала актрисата щом започнали родилните болки

От Олга Андреева

Катрин Зита-Джоунс е мъжко момиче и не се глези за щяло и нещяло, но твърдо е държала на музикалното оформление по време на раждането на сина си Дилън.

Актрисата е слушала песни на Том Джоунс, докато е траело раждането на сина ѝ, Дилън Майкъл Дъглас, през август 2000 г. "What's New Pussycat" е била песента, на която звездата от "Маската на Зоро" е държала най-много, посочва Female First. Веднага щом започнали родилните напъни, Катрин казала "Пуснете Том и ще напъвам".

Том Джоунс споделя пред в. Sun: "Хора са ми казвали на няколко пъти, че са заченали децата си, слушайки моя музика. Но мисля, че един от най-големите комплименти, които съм получавал, е че Катрин Зита-Джоунс е раждала първото си дете именно на мои песни."

Актрисата имаше трудна 2010 година, след като съпругът ѝ, Майкъл Дъглас, беше диагностициран с рак на гърлото и се наложи самата тя да влезе в клиника за терапия на биполярното разстройство, от което страда.

През януари обаче двойката отпразнува цяла година, свободна от коварната болест. Тогава се появиха и снимки на Катрин със заоблено коремче, което стана повод за спекулации, че е бременна, но говорител на двойката заяви, че друго бебе не е на дневен ред.

Водещи

Най-четени