Кейт Мос разголва тяло и душа 02.11 | 11:50

Топ моделът ще краси корицата на декемврийския брой на списание “Vanity Fair”

От Мартина Панайотова

Кейт Мос се появи в поредната зашеметяващо секси фотосесия за декемврийския брой на списание "Vanity Fair”. Без горнище, с руса коса, черен грим и неповторимото присъствие, което само тя умее да създаде.

Как се е чувствала, когато за пръв път е трябвало да позира гола: "Ако сега срещна 16-годишна и й кажа да си свали дрехите, би ми било доста странно и неудобно. Но, когато аз бях на тази възраст, ми казаха, че ако не го направя, никога повече няма да ме наемат. Затова се заключих в тоалетната, поплаках, излязох и го направих. Така и не свикнах с тази нагласа. Има толкова много голота по списанията, а аз мразех моите гърди! Бях плоска. И на всичко отгоре имах голям белег на едната. Никога няма да забравя как тичах гола по плажа, за тази фотосесия и накарах фризьора, който беше единственият присъстващ да се обърне и да не ме гледа.”

За своя имидж на "хероинова мацка”, когато през 90-те типът модел ала Кейт Мос бе най-търсен: "Никога не съм взимала хероин. Бях слаба, защото работех адски много. Имаше период, в който живеех в Милано, прибирах се след дълъг работен ден, а вкъщи нямаше храна. Отивах на работа сутрин рано и там също нямаше храна. Никой не излизаше за храна. Веднъж Карла Бруни ме заведе на обяд. Беше наистина мила. Аз никога не съм била анорексичка и всички знаеха това - иначе не бих била способна да работя.”

За Джони Деп: "Никога не е имало някой, способен наистина да се грижи за мен. Но Джони успя, поне за малко. Вярвах на това, което ми казваше. И, когато го питах какво да правя, как да постъпя, той винаги имаше правилния съвет. Точно това ми липсваше най-много, когато си тръгна. Загубих усещането за човек, на когото мога да се доверя. Кошмар! Години наред сълзи. Ох, сълзите ми!”


Водещи