Кейт Мос разпуска на яхтата на милиардер 20.03 | 07:15

Топ моделът беше сред гостите, отпразнували рождения ден на Сър Филип Грийн

От iNews.bg

Красавицата Кейт Мос беше снимана по бански и в бурни танци по време на обиколка в Карибския басейн с яхтата на богаташа Филип Грийн, изпълнителен директор на корпоративния гигант Arcadia Group, собственик на марки като Topshop и BHS.

Кейт прекара с Филип Грийн повече време от другите поканени. След празненството за 62-я рожден ден на бизнесмена на 15 март, двамата продължиха ваканцията си с още няколко дни и обиколиха острови в Карибския басейн. Между двамата отдавна има силно приятелство, покрай общата им работа за Topshop.

Наскоро Кейт Мос беше забелязана да седи до Филип Грийн по време на Седмицата на модата в Лондон. В края на миналата година известната манекенка пусна поредната си модна колекция за Topshop. Тя започна да работи с бранда през 2005 г. и само за 5 години на пазара бяха пуснати цели 14 колекции с нейното име – "Кейт Мос за Topshop".

Съвместните колекции на Кейт и Topshop се продават в магазините на марката в 40 страни по света, на официалния сайт на бранда, в огромния магазин Nordstrom и в парижкия Galeries Lafayette.

Вижте снимката от яхтата тук.

Водещи

Най-четени