Кейти Пери разкрива драмата в живота си в нов албум 05.07 | 08:19

Певицата е готова отчасти да се откъсне от бонбонения си образ

От Елена Кирилова

Кейти Пери разкри, че може да направи сериозна промяна в стила си и да заложи на по-сериозни неща, тъй като животът й коренно се е променил след раздялата й с Ръсел Бранд, съобщава Independent.ie.

37-годишният комик подаде молба за развод с певицата още миналата година, след 14 месеца брак.

"Усещам, че има много неща, които искам да кажа в следващия си албум. Трябва да излея доста неща”, обяви изпълнителката пред Radio Times. "Не казвам, че няма да бъда бонбонената кралица, но мисля, че е време за повече сериозни неща”.

Според Кейти с последния си албум "Teenage Dream” тя е създала облак от захарен памук, а образът й е на забавна и игрива певица. За нейно съжаление е крайно време да се отърси от него и да обърне внимание на реалността.

Всички перипетии и опитите на Пери да запази брака си ще видим в новия й филм "Katy Perry: Part Of Me”. Искрена до болка, звездата показва как лети обратно до Съединените щати между концертите от турнето си, само за да бъде с Ръсел.  

По думите й на всеки десет дни тя отлагала всичките си други ангажименти, за да може да се върне и да се бори за връзката си. Кейти твърди, че не съжалява за тези моменти, въпреки умората и неприятните чувства, с които трябвало да излиза на сцената.

Водещи

Най-четени