Кейти Холмс и дъщеря ѝ катастрофираха 17.07 | 15:18

Сблъсъкът не е бил силен, и двете са добре

От Олга Андреева

Животът на самотна майка не започва добре за Кейти Холмс. Вчера тя и дъщеря ѝ, 6-годишната Сури, са участвали в катастрофа в Ню Йорк.

За щастие ударът не е бил силен и двете не са пострадали, посочва WENN. Снимки на смачканата кола обаче се появиха онлайн и уплашиха познати и приятели на актрисата, че може да е пострадала сериозно.

Кейти, която преди по-малко от месец подаде документи за развод със съпруга си Том Круз, е взимала дъщеря си от час по физическо, когато Mercedes-ът им, шофиран от професионален водач, се блъснал в боклукчийски камион.

По-късно полицейски източник е потвърдил пред в. New York Daily, че действително е имало катастрофа, но че Кейти и дъщеря ѝ са добре.

Междувременно се появи информация, че Том Круз, който навърши 50 години на 3 юли, се е молел на Кейти да му даде последен шанс като дойде при него в Исландия, за да отпразнуват заедно юбилея. 33-годишната актриса е обаче била непреклонна в решението си да сложи край на връзката.

Въпреки постигнатото споразумение тя видимо продължава бунта си срещу религията на бившия си съпруг – сциентологията. Тя вече е записала дъщеря си в католическо училище и дори е започнала да ѝ забранява да се облича като голяма и да си слага червило.

Водещи

Най-четени