Кийра Найтли била в сватбена паника 27.01 | 10:42

Актрисата се стресирала от организационните въпроси

От Гергана Златкова

Въпреки че преди време заяви, че сватбата по никакъв начин не я притеснява и няма да промени по особен начин живота й, оказва се, че Кийра Найтли съвсем не е толкова спокойна, колкото изглежда.

Актрисата буквално започнала да се паникьосва. И не защото имала колебания относно избора си на съпруг, а от самата организация, пише Contactmusic.

Кийра споделила пред близки приятели, че не очаквала да изникнат толкова неща около сватбения ден.

Актрисата до сега не се била замисляла колко сложно и трудно се организира една сватба и когато дошъл моментът да започнат приготовленията, буквално изпаднала в паника.

"Тя има толкова идеи и не знае от къде да започне. Единственото по-лошо от това да не знаеш какво искаш, е да искаш прекалено много неща и да не можеш да избереш от тях.", споделил близък приятел на звездата пред US Weekly.

Въпреки тези притеснения обаче, новата "Ана Каренина" споделя, че има и много забавни неща около предстоящата сватба:

"Хората непрекъснато ме питат – защо е този зор да се женя. Да не би да е, защото съм бременна. Публикациите за евентуалната ми бременност буквално ме заливат. В един момент ми писна и когато един журналист ме попита дали чакам дете, аз на свой ред му казах – толкова ли съм надебеляла, че ви изглеждам бременна?", смее се актрисата.

Водещи

Най-четени