Кийра Найтли само по парфюм възмути майките 13.02 | 11:17

Реклама с актрисата бе забранена за излъчване по време на детски филми

От Мартина Панайотова

Оказва се, че дори само голите рамена на английската роза Кийра Найтли могат да предизвикат смут. Те са показани в съблазнителната реклама на Coco Mademoiselle, която излезе преди близо 2 години.

Там г-ца Найтли се появява в прилепнало по тялото "котешко костюмче" с цвят на пясък, кара мотор, позира в еротична фотосесия, накрая остава само по чаршаф и е на път да се отдаде на чаровния фотограф. След което обаче го праща да заключи вратата и се изпарява през прозореца.

Целият свят остана възхитен, когато видя Кийра Найтли по парфюм. Не и майките на малки деца обаче. Проблемът възникнал, когато сексапилното клипче било излъчено в рекламния блок по време на "Ледена епоха 2".

Макар и в действителност голотата да се изчерпва единствено с гърба на Кийра, те се оплакали, което наложило рекламата да бъде забранена за излъчване по време на детски филми и предавания.

Разбира се, говорителите на Chanel защитават творението на компанията. Според тях сексуалното напрежение е типично за рекламите на аромати, но в конкретния случай видеото е по-скоро "игриво и чувствено", без да се набляга на голотата.

Казано е още, че самата основателка Коко Шанел е била известна със силния си и независим характер, а героинята от рекламата пресъздава точно тази идея.

Вижте самата реклама в Jenite.bg и преценете прекалено провокативна ли е тя.



Водещи