Ким Катрал: Ролята на Саманта почти съсипа сексуалния ми живот 25.06 | 17:17

Звездата признава, че се чувства самотна

От Елена Кирилова

Ким Катрал, която познаваме като разкрепостената Саманта от телевизионния сериал "Сексът и градът”, твърди, че ролята й почти е съсипала сексуалния й живот, съобщава в. Telegraph. 

55-годишната актриса се превъплъти в готовата на всякакви сексуални приключения героиня, но плати цената си за това. В реалността Катрал всичко това се е отразило върху връзките й с мъже.

"Не съм сексуален експерт, но се чувствах под огромно напрежение, заради героинята, която играех”, споделя звездата пред списание The Sunday Times.

За нейна радост, днес всички тези проблеми са останали в миналото. По думите на Катрал това, което променило тежкото й положение, е фактът, че започнала да се чувства щастлива от сексуалния си живот.

Това се случило, след като открила партньор, който е чувствителен и който е готов да я изслушва. Според Ким начинът да се справи с проблема бил да погледне на "Сексът и градът” с чувство за хумор.

Звездата е била женена три пъти - за Лари Дейвис, Андре Лайсън и Марк Ливинсън. С последния тя се раздели, след като стана ясно, че той е бил обсебен от физическата страна на връзката им.

Самата актриса признава, че животът й до момента е бил самотен. Все пак тя не отрича, че го смята за страхотен, но самотата винаги е била неделима част от него.

Водещи

Най-четени