Кобилкина отсече: Българите са по-добри в секса 24.04 | 10:47

Сексоложката се възмути от скорошно проучване

От iNews.bg

Атрактивната сексоложка Наталия Кобилкина, която редовно скандализира познатите си в социалната мрежа Facebook с постовете си, се възмути от скорошно изследване. Според проучването първите три места по продължителност на сексуалния акт се заемали от австралийци, американци и канадци.

"Проучването за сексуалните възможности звучи малко несериозно, не може да стане, ако няма специален институт за секса и да се водят групи от хора, нещо, което в България го няма", категорична бе Кобилкина в сутрешния блок на TV7.

Според нея едно от доказателствата, че изследването е нереално, е фактът, че в класацията изобщо липсват африканските държави, които всъщност били доста надарени в леглото. А що се отнася до българите, Наталия отбелязва, че щом е избрала да бъде с нашенец, това е сигурен знак, че българите са по-добри.

"Оргазъм е отпускане, ако мъжът се контролира много строго, той не може да преживее истинско удоволствие, категорична е сексоложката. Навсякъде трябва да има баланс, ако правиш нещо специално, може да изпуснеш хубавото", завърши Кобилкина.

Водещи

Най-четени