Кой е най-големият страх на Софи Маринова 16.03 | 18:53

Не, не е това да не остане без мъж

От Надежда Стоянова

От няколко години поп фолк певицата Софи Маринова е без мъж до себе си и често споделя, че се надява да намери нова разтърсваща любов. Оказа се обаче, че най-голямото й притеснение е не дали ще остане сама в живота, а дали ще има още деца.

"Винаги съм си мислела, че ще имам много деца. Страх ме е да не остана само с едно", призна тя в предаването "Нека говорят".

По отношение на интимните емоции изпълнителката споделя, че е изживява достатъчно за години напред. Надява се обаче да намери човек, с когото да създадат още наследници.

Наскоро певицата се завърна от турне от другата страна на Океана, където беше заедно със своя приятел и колега Устата. Именно там в един ресторант срещнала Том Круз и се възползвала от възможността да му се обясни в любов.

В Лас Вегас Софка се запалила и по покера. Пробвала се на ротативките, но се оказало, че не е сред най-големите късметлии. За един-два часа похарчила някъде към 600-700 долара, само че накрая Устата я накарал да си тръгнат, за да не изхарчат всичките си пари.

Водещи

Най-четени