Кой е най-желаният подарък за бала 08.05 | 15:16

Момичетата полудяха по естетическите подобрения

От iNews.bg

Едни от най-желаните подаръци за бала в последните години се оказват естетичните подобрения. Сред предпочитаните интервенции са бюст като на Николета Лозанова, нос като този на Черната Златка и устни като на Анджелина Джоли. Гимназистките масово си падат още и по силиконовия бюст на клюкарката от "Поверително от NL" по TV7, издава пластичният хирург д-р Ангел Енчев пред "Марица".

Страхотен хит били корекциите на ушите и на носа. Според експерта обаче най-голям тази година е напливът към увеличаване на бюста. Други примамливи за зрелостниците процедури са уголемяването и оформянето на устните с хиалуронова киселина, липофилингът (автотрансплантация на собствена мастна тъкан), липосукцията, ринопластиката и отопластиката (корекции на нос и уши).

Желаещите да се разкрасят обаче трябва да имат предвид, че подобни операции също са свързани с период на възстановяване. Той е средно от 3 до 5 седмици, така че вече е късно за подобни промени, ако искат да са бляскави на бала.

"Понякога отказвам да направя пластична интервенция, но не само на 18-19-годишни момичета, а и на зрели жени, които според мен нямат естетичен дефект и операцията не е наложителна”, казва лекарят.

1272056

Водещи

Най-четени