Кой уби мъжа на Цеца Ражнатович 09.05 | 10:45

Синът на певицата подготвя скандална книга

От iNews.bg

Популярната сръбска певица Цеца Ражнатович, която през ноември ще разтърси зала "Арена Армеец" в София, преди години стана популярна по доста трагичен начин. За нея и семейството ѝ доста се изписа не само по местните, а и по световните медии, заради убийството на половинката ѝ Желко Ражнатович-Аркан. Каква точно е истината за смъртта му ще научим съвсем скоро от сина им Воин. Той ще разкаже какво се е случило с баща му в книга.

"Слободан Милошевич не е убил баща ми. От петимата отговорни за убийството - един е в затвора, един беше в затвора, третият е извън страната, четвъртият се самоуби, а петият е в пенсия", казва момчето пред сръбско издание.

Популярната му майка застава твърдо зад решението му да изобличи виновните. Все пак обаче Воин подчертава, че не търси отмъщение, а просто иска истината и справедливостта да излязат наяве.

Аркан беше сръбски командир на паравоенното формирование Тигри. Освен това бе бизнесмен-патриот и любител на футбола. Често обаче действията му излизаха извън закона и затова бе обвиняван за редица военни престъпления в Хърватия и Босна и Херцеговина. Желко беше прострелян на 15 януари 2000 г. в Белград. Тогава сръбските медии съобщиха, че е убит от Слободан Милошевич. 

Водещи

Най-четени