Колко струва тунингът на Адел? 06.03 | 08:03

Певицата отдели над 600 000 лири за визията си на тазгодишната церемония по връчването на "Оскарите"

От Мартина Панайотова

Вече шест години британската поп изпълнителка Адел извисява глас от музикалните сцени по цял свят. Още с появата си едва 19-годишната тогава Адел предизвиква фурор сред критиците и бързо си спечелва любовта на милиони фенове. От тогава досега певицата е пожънала завидни за възрастта си успехи – спечелила е 8 награди Грами, а едва преди няколко дни се сдоби и с първия си Оскар за оригинална песен.

Въпреки внезапно сполетялата я слава, Адел е запазила неподправения си чар, но едно нещо със сигурност се е променило и това е гардеробът ѝ . Някогашната девойка, неглижираща външния си вид, днес ползва услугите на изтъкнати стилисти и хич не бяга от холивудския блясък.

Старанието, положено за визията на Адел за наградите Оскар, се равнява на над 631 000 британски лири.

Най-много певицата е инвестирала в бижута – 600 000 лири, избирайки да се окичи с диамантени обеци Harry Winston.

Прическата ѝ струва 574 лири, от които 268 са отишли за меднорусия нюанс на иначе червеникавите ѝ коси.

На церемонията по връчването на тазгодишните Оскари Адел се появи с рокля на Jenny Packham, струваща 3 500 лири, но при излизането си на сцената, за да изпълни хита си "Skyfall", тя предпочете друг тоалет – рокля от Burberry на стойност 5 000 лири. Остатъкът от 15 000 лири са отишли за работата на стилиста Gaelle Paul.

Обувките, с който носителката на Оскар се разходи по червения килим са на Louboutin от серията Bibi style на стойност 550 лири, а на сцената тя се качи с друг чифт Louboutin – за 3 795 лири.

Завидно висока сума Адел е отделила и за маникюра си – оформен и лакиран от "маникюристката на звездите" за общо 3 000 лири.

За какво още е дала пари певицата и как ги е разпределила – четете на Jenite.bg

Водещи

Най-четени