Кралското бебе си има свои планове 05.04 | 15:14

"Някъде в средата на юли, но децата винаги си имат свои планове, така че ще видим!", бе краткият коментар на Кейт Мидълтън за това кога ще се роди детето

От Кремена Бедерева

Детето на внука на британската кралица, принц Уилям, и на неговата съпруга, херцогиня Катрин, ще се роди в средата на месец юли, съобщи ИТАР-ТАСС, позовавайки се на британските медии.

Новината оповести бъдещата майка по време на посещението със съпруга си в шотландския град Глазгоу.

Запитана кога очаква да се роди първата й рожба, Кейт отговори: "Някъде в средата на юли, но децата винаги си имат свои планове, така че ще видим!"

Кейт съобщи, че с Уилям вече мислят за име на бъдещото си дете. Тя изрично уточни, че със съпруга си още не знаят пола на своя наследник дали е момче или момиче.

"Ние сме съставили "кратък списък" на мъжките и женските имена, които ни харесват и това се оказа доста трудно. Още повече, че непрекъснато получаваме SMS-и от приятели с нови предложения", каза херцогинята на Кеймбридж.

По данни на британските букмейкъри датата 15 юли е считана за най-вероятна за раждането на детето на принц Уилям и Кейт, допълва БТА. На този ден са направени и най-много залагания, уточнява агенцията.

Учудващото, както може да видите в галерията ни, че Кейт изглежда не особено бременна - под красивото й палто не се вижда никакво коремче.

Най-четени