Криско и Ненчо Балабанов ще участват в Bansko Beat 03.05 | 14:18

Актьорът ще е водещ, а певецът ще забавлява гостите с последните си хитове

От iNews.bg

Криско и Ненчо Балабанов са първите звезди, които организаторите съобщават, че ще участват на тазгодишното издание на Bansko Beat Music Experience – 2016.

Криско ще бъде част от ярката плеяда артисти на фестивала и очакването е да нагорещи въздуха с новите си хитове. Той работи с част от хитовите имена на БГ-музикалната сцена - Мария Илиева, Гери-Никол, Deep Zone, Лора Караджова, Бобо, Миро, Любо, Дивна, Slatkaristika и др. Младият изпълнител е горд с новаторския стил на своите композиции, съчетание между хип-хоп, рап, поп, денс и етно елементи. Музикалният му усет го отвежда до престижното жури на X Factor - 2015, където бе ментор на отбора на момичетата.

Грандиозното шоу под звездите е поверено в ръцете на най-слънчевия и щедър на емоции водещ  Ненчо Балабанов. Той е познат на широката аудитория като ненадминат имитатор, победител в "Като две капки вода” 2015, Господар на ефира и специален артист в пълния смисъл на думата. Музикантът е намислил куп изненади, с които да зареди зрителите с искрата на лятото. Знаем със сигурност, че ще изпее и някои от парчетата, с които спечели публиката светкавично, но какво още, предстои да разберем на 15 и 16 юли.

 

 

Водещи

Най-четени