Кристен Стюарт има слабост към режисьори 12.10 | 07:19

Тясната връзка с режисьора е от основно значение дали ще си изиграе ролята

От Олга Андреева

След като изневери (или не съвсем) на гаджето си Робърт Патинсън с женения режисьор на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс, сега Кристен Стюарт разкри, че по принцип има слабост към режисьорите.

Актрисата признава, че обича да поддържа тясна връзка с всички режисьори, с които работи и, че това е от жизненоважно значение за представянето ѝ във филма.

"Наистина завися в голяма степен от връзката с режисьора/актьора", споделя 22-годишната брюнетка пред в. Sun.

"Ако нямаш добър контакт с актьора, разчиташ на режисьора и обратното", обяснява Кристен и сега разбираме защо досега ѝ се получават ролите – и в "Здрач", и в "Снежанка и ловецът".

"Гледам да не се фиксирам върху това, защото само едно малко нещо да се обърка и вече ми се ще да напускам снимачната площадка, а това би провалило всичко."

От всичко става ясно, че следващите екранни партньори на Кристен и бъдещите ѝ режисьори следва да си имат едно на ум. А също и Робърт Патинсън, ако все пак реши да ѝ даде втори шанс.

Засега, въпреки слуховете, че са се събрали, двамата все още не са се появявали заедно и официално ще промотират новия филм от поредицата "Здрач" отделно.

Водещи

Най-четени