Куката и Анелия се отдават на горещи страсти в нощно заведение 06.03 | 17:35

Черно парти събра заедно родни звезди

От Мартина Панайотова

Хип-хопът не само е един от най-бързо развиващите се музикални стилове в България в момента, но, оказва се, е и притегателна сила за родните знаменитости.

Първото "Vanity Black" парти в София събра заедно на купон фолк дивата Анелия и любимия на зрителите Мариан Вълев - Куката. Към бляскавата компания се присъединиха още поп изпълнителката Аксиния, рапърът Слим, изявяващата се като модел Моника Валериева и много други.

Анелия бе избрала въпросното парти, за да отпразнува наградата си "Изпълнител на годината" от Телевизия Планета, с която бе удостоена няколко дни по-рано.

След скорошната си поява на първите БГ хип-хоп награди, където пя в дует с Alex P, певицата загатна, че може да зарадва феновете си с ново парче, напълно различно от типичния ѝ поп-фолк стил.

Анелия неведнъж открито е демонстрирала страстта си към черната музика затова и евентуален завой в творческите ѝ планове няма да е изненада.

Решил да се отпусне след края на третия сезон на "Под прикритие", Мариан Вълев - Куката също се забавляваше в ритъма на хип-хоп музиката. Актьорът е фен на гангста рап стила, а атракция за цялата компания бяха приятелските му закачки и наздравици с DJ Станчо и Don Eddy.

Черните партита тепърва ще тресат столицата, обещават организаторите им, като обещават да привлекат най-актуалните хип-хоп и R'n'B изпълнители.

На следващото, което ще се проведе на 8 март във Военния клуб, са ангажирани Криско, Ангел и Моисей, Young BB Young, Alex P, Били Хлапето, Михаела Филева, Lexus, F.O. & Dim4ou, Руди, Дули, MC Муден и Кукушев, Skiller и др.

Водещи

Най-четени