Кучкова разкри размера на идеалния пенис 06.06 | 11:02

Плеймейтката с много разкрепостена

От iNews.bg

"Мис Плеймейт 2014" Елена Кучкова сподели какъв е размерът на идеалния пенис според нея. Отговорът е прост - колкото повече, толкова повече.

Хубавицата разказа пред HotMedia, че е много разкрепостена в секса и няма поза, която не би пробвала. Кучкова е категорична, че няма домашни порно клипчета, тъй като било доста изтъркано и не иска да става популярна с подобен скандал.

Миската разкри подробности около гаджето си депутат. Двамата се запознали в самолета, на връщане от Италия. Заможният господин й направил приятно впечатление още от първата им среща и така до ден днешен са щастливи заедно. Кой е той обаче остава загадка.

Припомняме ви, че според слуховете Елена е залюбила Ангел Джамбазки, двамата категорично отрекоха това. Въпреки това красавицата призна, че се зарадвала на тиражираната интрига, защото така нямало да притесняват истинския ѝ възлюбен. Затова за пореден път отказа да сподели името на политика, с когото е близка. Елена се надява да успее да запази интимните си отношения далече от медиите.