Лейди Гага размята секс играчки по сцената 20.06 | 17:15

Певицата получи като подарък вибратор, но го хвърли на публиката

От Олга Андреева

Изпълнителката на хита "Poker Face” въпреки безбройните си ексцентрични хрумвания, все още успява да изненада феновете си.

На последния си концерт в Брисбейн, Австралия, тя получи на сцената подарък сребърен вибратор, съобщи сп. Star. 

"Да не би да ми казвате, че не съм достатъчно активна? Като морална подкрепа ли да го разбирам?", попита Гага, размахвайки секс играчката.

"Тази джаджа изглежда скъпичка. Много ви благодаря, че се тревожите за сексуалния ми живот, но ви уверявам, че всичко е наред!"

Закачливият подарък явно има връзка с новините от последните месеци, според които Гага ту се разделя, ту се събира с гаджето си Тейлър Кини.

Причината да се разделят преди няколко месеца се оказа ужасно натоварената програма на Гага, която буквално не й позволява да поддържа интимна връзка.

Изглежда обаче двамата твърде много се харесват и са решили да се борят за връзката си, тъй като само преди дни 30-годишният актьор от "Дневниците на вампира” се присъедини към любимата си, докато изнасяше концерти в Тайланд и Сингапур.

В крайна сметка певицата не запази подаръка за себе си. "Ще подържите ли това дилдо, докато ви благодаря?", попита Гага и хвърли вибратора в публиката.

Водещи

Най-четени