Лили Иванова има мераци за фотосесия само по парфюм 25.07 | 09:58

Шоколадът дава енергия на певицата преди участие

От iNews.bg

Лили Иванова е готова да повтори еротичния експеримент от преди 12 години, когато се съблече за Playboy. 

"Да, защо не? Бих си позволила такава фотосесия, защото изглеждам добре за възрастта си. А и първия път не се снимах съвсем гола. Финалните кадри станаха много добри, без да са вулгарни или предизвикателни”, споделя певицата за segodnya.ua.

В интервю за руската медия тя допълва перфектната й фигура се дължи на ген, но и на строг железен хранителен режим. В менюто на певицата задължително присъстват плодове, малко месо и много мед и шоколад.

Шоколадът е този, който дава енергия на примата на българската естрада преди концерт. По традиция Лили не консумира нищо друго освен топла минерална вода преди своя изява. "Колкото по-добре изглеждам, толкова по-добре пея. Поддържайки добър външен вид, артистът показва уважение и към публиката си”.

Лили Иванова е най-обичаният роден изпълнител сред руснаците. Концертът й в Софийската опера навръх Свети Валентин също бе изкупен основно от руски олигарси. Певицата призна, че е обмисляла идеята да заживее в страната на водката.

"Аз и сега имам такова желание, но нямам конкретни планове да го направя. Не се знае дали ще имам работа, а и жилищата там са скъпи. Защо не се преселих по-рано ли? Никой не ме е канил особено настоятелно”, казва звездата.

В момента тя записва нов материал и се стяга за втория лъч от националното си турне, който ще започне на 11  септември от Летния театър в Бургас.

Водещи

Най-четени