Лютата битка между Шарапова и Серена Уилямс продължава 22.06 | 18:00

Рускинята отвърна на злобните коментари на Уилямс

От Даниел Любомиров

Мария Шарапова заяви, че е разочарована от коментарите на голямата й съперница на корта Серина Уилямс по адрес на връзката на красивата рускиня с Григор Димитров.

Припомняме, че американската икона в тениса се изказа изключително грубо и остро по адрес и на Шарапова, и на Гришо в едно от последните си интервюта.

Серина определи Григор за "човек без сърце", а Мария - за "досадница, която никога няма да бъде канена на готините партита".

Според някои медии, които следят тениса отблизо, причината за очевидно злобните думи на Серина е фактът, че Димитров я е отрязал преди да започне връзката си с Маша.

"Разочарована съм и съм тъжна от думите на Серина", призна Шарапова на една от първите си пресконференции преди началото на Уимбълдън.

"Не знам защо медиите обръщат внимание толкова много на връзката ми с Григор. Трябва да говорят повече за връзката на Серина с Миратоглу. Той в момента се развежда и има деца...", отвърна на удара Шарапова.

Многозначителната забележка на рускинята относно личния живот на Уилямс не само е един вид отмъщение заради коментарите на американката, но и потвърждение за много обтегнатите отношения между двете големи съперници на корта.

Водещи

Най-четени