Мария дала невероятна възможност на Гущеров 06.07 | 12:34

Фолкаджийката направила бизнесмена перфектен

От iNews.bg

Попфолк певицата Мария отдавна призна, че с удоволствие би станала г-жа Гущерова. Изглежда връзката им продължава да върви все така добре. Затова фолкаджийката се е отдала на семейството и това е нейният приоритет в момента.

"Какъвто и да бъде Християн, аз ще го обичам. Но най-важното е, че двамата с Марая много се обичат. При тях беше любов от пръв поглед, защото тя беше твърде малка, когато се запознаха и не си спомня времето преди това. Тя расте с него и ме радва, когато виждам, че той държи и на нея, както на мен. А децата са непринудени и техните приказки и мнение няма как някой да ги манипулира. Затова съм убедена, че и Марая го обожава", разказа миньончето пред Story.

Категорична е, че много е променила половинката си. Направила го перфектен, давайки му възможност, която не е имал преди – да живее с жена и с дете. Затова Мария подчертава, че той ѝ е голям длъжник за безплатния урок по бащинство.

"А той ме промени, бих казала цялото му семейство ме промени, защото те са много интелигентни хора с невероятен речник. Сега, когато си слушам дори интервютата, виждам, че ако преди съм звучала добре и убедително, то сега целият ми речник е променен към хубаво, цялата ми гледна точка за живота, критерият, мечтите, амбициите са сменили. И да ти кажа – харесва ми така", допълва още певицата.

Водещи

Най-четени