Меденият месец на Уилям и Кейт – на Сейшелите? 02.05 | 07:49

10 дни младоженците ще почиват на плажове от бял пясък

От Олга Андреева

Британски таблоид наля допълнително масло в огъня на предположенията къде ще бъдат на меден месец новите британски кралски младоженци.

Досега медиите спекулираха, че Кейт и Уилям ще пътуват на меден месец или до Йордания, или до Нова Зеландия, или до Тоскана, в Италия.

Според в. Daily Mail, цитиран от БТА, принц Уилям и половинката му Кейт ще изкарат незабравимо сватбено пътешествие на Сейшелските острови.

Ваканцията ще трае 10 дни, ще бъде пазена в пълна секретност. Началото й ще бъде в средата на май.

Двойката ще отпътува до Сейшелските острови с частен самолет и после ще се придвижи до мястото, на което ще отседне, с хеликоптер от главния остров Махе.

Там двамата влюбени ще се настанят във вила за 4000 лири на нощувка и с персонален готвач, който ще ги нагостява с пресни, местни морски деликатеси.

Точното местоположение на вилата не се съобщава от съображения за сигурност. Специалисти от Скотланд ярд вече са го посетили и са установили, че то е безопасно. Става дума за курорт, обграден от гори от кокосови палми, предлагащ почти пълна изолация.

Плажовете били с ослепително бял пясък, а водата с тюркоазен цвят и кристална чистота. Мястото е обител на морските костенурки. 

Вилите в района са изработени ръчно от местна дървесина и имат и открити бани, частна градина, частен басейн сред скалите, павилион за йога и дървен кей.

В района е забранено карането на джетове, но се насърчава гмуркането или карането на каяк.

Водещи

Най-четени