Меденият месец на Уилям и Кейт свърши за 10 дни 21.05 | 16:34

Двойката се е върнала от Сейшелите

От Елена Коцева

Принц Уилям и съпругата му Катрин са се завърнали във Великобритания след своя меден месец, който продължи само 10 дни обаче.

Информацията за завръщането съобщи говорител на двореца "Сейнт Джеймс", с което потвърди че меденият месец е бил на Сейшелите.

По-рано имаше информация в медиите, че меденият месец е на Сейшелите - на уединен остров от архипелага, но дворецът "Сейнт Джеймс", който говори от името на двойката, отказа да потвърди преди двамата да се завърнат във Великобритания.

Двойката е прекарала времето си добре и благодари на правителството на Сейшелите за тяхната помощ, меденият месец да се превърне в толкова запомнящи се и специални десет дни, пише още в съобщението.

В последния си ден на архипелага Кейт и Уилям лично са благодарили на бреговата охрана за усилията им да обезпечат тяхната сигурност и неприкосновеността на личния им живот.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се венчаха в Лондон на 29 април. Сватбата им беше проследена от около един милион души по улиците на британската столица, а милиони други наблюдаваха събитието в пряко излъчване по телевизии или в мрежата.

Водещи

Най-четени