Меломани, Том Джоунс идва отново в България! 08.10 | 07:29

Том Джоунс ще пристигне за концерта си в София от Израел

От Лазар Тодоров

На 31 октомври в зала 1 на НДК у нас ще гостува легендата Том Джоунс.

Преди 2 години британската звезда напълни "Арена Армеец". Интересното е, че музикантът сам е пожелал да се върне в България за нов концерт, тъй като много харесал българската публика.

Наредил е концерта си преди две години сред най-запомнящите се в цялата му кариера.

Вече 50 години Том Джоунс не слиза от музикалната сцена, а хитовете му Sex Bomb, Delilah, Mama Told Me Not to Come се знаят наизуст от няколко поколения меломани.

Заедно с тези парчета изпълнителят ще включи в изявата си в НДК и други популярни песни като What's New Pussycat, It's Not Unusual, She's a Lady, Burning Hell, Tower of Song и Hit Or Miss. Билетите за концерта вървят между 70 и 165 лв. Ограничен е броят на пропуските за ВИП зоната, за където цената е 180 лв.

Освен богата професионална биография Том Джоунс има и не по-малко интересен личен живот. Певецът страда от дислексия, а друг любопитен факт е, че се жени, когато е едва 17-годишен.

Съпругата му Мелинда очевидно е жена с изключително здрави нерви, защото търпи не една и две негови публични изневери. Независимо от десетките му похождения с фенки и дълги връзки с всякакви популярни жени, двамата не се развеждат до ден днешен.

Водещи

Най-четени