Мика Стоичкова: Били са ме с пръчка като дете 03.05 | 18:00

Мика не е разглезено момиче

От iNews.bg

Звездната щерка Мика Стоичкова разказа, че като дете е яла бой с пръчка. Най-куриозното е, че това не са си позволявали нейните родители, а учителите й. Учила е в католическо училище в Италия, там монахините я наказваха много брутално. Била само във втори клас, когато заради незнание я удряли с пръчка през ръцете. За щастие тормозът продължил само година, после тя и семейството й се върнали в Барселона, сподели Мика пред Сашо Диков по Нова телевизия.

Стоичкова добави, че е била много щастлива в Барселона, работила в едно от най-големите радиа, но то фалирало и се върнала в България. Тук, по нейни думи, й пречи ограничеността на нацията и това, че каквото и да постигне ще се твърди, че Христо Стоичков я е побутнал. Тя разказа и за отпадането й от танцувалното шоу "Dancing Stars”. Мика заяви, че наистина е разочарована, но не е правила скандали на продуцентите, както писаха някои жълти медии.

"Звездите, които танцуват в този формат не са танцували никога, навсякъде по света е така. Ние с Тодор ставахме все по-добри. Когато изтанцувахме най-добрия ни танц отидохме на елиминации. Явно попаднахме в схема, която да направи шоуто по-интересно и това ме подразни", заяви дизайнерката.

Звездната щерка даде яснота по скандала й с Николета Лозанова. Мика разказа, че пред дома й имало папараци, изпратени от тв водещата и това много я подразнило.

"Не е интересно да гледаш как примитивни мозъци си измислят гадни истории", категорична е Стоичкова по въпроса. 

Тя заяви, че гаджето й Иво Аръков я свали по възможно "най-просташкия начин". Бил земен и естествен, а това я впечатлило. Дизайнерката завърши интервюто като заяви, че тук никога няма да избяга от сянката на Христо Стоичков, но така й било добре.

 

Водещи

Най-четени