Мика Стоичкова и Иво Аръков преметнаха всички 15.06 | 10:00

Всичко е ПР

От iNews.bg

Михаела Стоичкова и Иво Аръков обявиха, че са разделени. Направиха го по едно и също време във Facebook. Новината изненада всичките им приятели и колеги без изключение. В същото време обаче нито един от тях не повярва на написаното, защото близките им били наясно колко силни са чувствата им един към друг.

Истина е, че няколко часа след като вдигнаха шум около себе си, Стоичкова и Аръков отиват заедно в заведение в София и открито демонстрират чувствата си, разказали за "24 часа" хора от компанията, с която са били там.

Според познати на двойката целта им била освен ПР, наблюдения на действията на околните и медиите.

Миналата година по това време същото направиха и Николай Михайлов - сега играе в италианския клуб "Верона", и певицата Алисия. Двамата пуснаха отворено писмо до медиите, в което пише, че са взели решение да се разделят цивилизовано и остават приятели.

Месец по-късно в интернет обаче се появи тяхна обща снимка от ваканцията им в Слънчев бряг и се видя, че раздялата им е измислица. Малко след това ги последваха и Валери Божинов и съпругата му Николета Лозанова, които пуснаха слуха, че се развеждат. После стана ясно, че е реклама на ново шоу по телевизията. Смисълът е да се постигне висок рейтинг - обявиха, че в първия епизод ще кажат каква е истината.

Водещи

Най-четени