Мила Йовович гази зомбита с невиждан ентусиазъм 06.08 | 14:08

Украинската красавица с ролята на живота си

От Ивайло Коралски

Въпреки че красивата украинка Мила Йовович има някои доста силни изяви в ленти като "Жана д’Арк" и "Петият елемент" на Бесон, ролята на живота ѝ на практика е в не особено интелигентната кино адаптация на гейм хита "Заразно Зло" (Resident Evil).

Зомби сагата, превърнала се в сапунен сериал поради факта, че въпреки съмнителните си качества, вече четири поредни серии генерират огромни печалби в зелено за своите продуценти, ще се сдобие с пета част по-късно през годината.

С днешна дата Sony Pictures разпространи ново видео за предстоящата нова лента "Resident Evil Retribution", която трябва да видим и на родните екрани в средата на септември.

В нея очаквано ще продължим да гледаме битката между зомбитата на фармацевтичната компания Umbrella и героинята на Йовович Алис. Естествено разкрасена с фамозно 3D, bullet-time ефекти и режисирана от съпруга на украинката – Пол Андерсън.

Същия помним с добро от култовия хорър "Смъртоносен Хоризонт" и оригиналното "Заразно зло" и "Смъртоносна битка".

"Resident Evil Retribution" ще използва 3D технологията на Джеймс Камерън, с която е заснет "Аватар".

С други думи, в новото "Заразно зло" качествено сюжетно съдържание може и да няма, но с гръмки 3D ефекти ще е повече от наситено.

Водещи

Най-четени