Миската Ивайла Бакалова изоставя родината 12.08 | 16:26

Хубавицата избира апартамент в Монако

От iNews.bg

Миската Ивайла Бакалова преживя доста през настоящата година. След като преждевременно приключи участието си в риалитито "Къртицата" по TV7 заради счупен крак, тя трябваше дълго да се възстановява. Вече обаче е добре и си подари пътуване до Монако за рождения си ден.

Докато хубавицата била в княжеството, се възползвала от възможността да разгледа имотите там. Тя направила оглед на малък апартамент, който се намира зад известното казино "Монте Карло", пише "Всеки ден". И макар че е едва 65 кв. м., ако моделът реши да го купи, ще трябва да се изръси с цели 190 хил. евро.

В момента Ивайла още се чуди дали да направи такава инвестиция. Много обаче се притеснявала за спестяванията си и затова иска да ги вложи в недвижимо имущество.

"Като всяка майка и аз искам най-доброто за наследницата ми. Не бих я оставила да учи в България и я виждам да следва в чужбина, защо не в Монако? Дори и тя да не отиде там, цените няма да паднат и ще съм само на плюс, а не на загуба", коментирала красавицата.

Доскоро Бакалова планираше да се премести в Лондон. Изгледа обаче е преценила, че е по-добре за дъщеря ѝ Рая да изкара поне началното си образование тук.

Водещи

Най-четени