Моделът Гери Дончева търси цветнокожи 12.02 | 21:57

Хубавицата иска да вкара интересни персонажи в новия си клип

От Надежда Стоянова

Топ моделът Гери Дончева неотдавна изненада всички със страхотни умения в рапирането. След като направи кратко включване в песен на Румънеца и Енчев, после се обяви срещу меркантилните дами с парчето "Добре ли е", в което участва и младата певица Мариета.

Изглежда красавицата има намерение да прави кариера на музикалната сцена, защото вече усилено работи по новата си песен. Тя ще е заедно с младока Николай Манолов и се казва "Как го правиш". Музиката е на Влади Ампов-Графа, текстът пък е дело на Графа заедно с Гери Турийска и Георги Енчев. Важната роля да реализира клипа е поверена на най-добрия в бранша в последно време Bashmotion.

В тази връзка Гери прикани почитателите си да се включат във видеото. Направи го със специално съобщение в профила си в социалната мрежа Facebook.

"Така, сега след като привлякох вниманието ви, ето какво имам да кажа: в началото на другата седмица предстои заснемането на клипа към песента "Как го правиш", в която си партнирам с Ники Манолов. ТРЯБВАТ МИ ДОБРОВОЛЦИ за подкрепа, които да се снимат в клипа. Трябва да си носите черни дрехи. За подробности моля да ми пишете!

Който е свободен, да не се колебае! Ако има и цветнокожи или други раси също са ДОБРЕ ДОШЛИ!!!", написа новоизлюпената рапърка Гери.

Водещи

Най-четени