На Мадона не ѝ пука за Елтън Джон 08.08 | 10:59

Британецът заяви, че с кариерата ѝ е свършено и, че турнето й е пълна катастрофа

От Олга Андреева

Мадона въобще не се интересува от мнението на Елтън Джон нито за нея, нито за турнето ѝ. Това заяви неин приятел пред в. Huffington Post, след като британецът се изцепи, че турнето на поп звездата било пълна катастрофа, че с кариерата ѝ било свършено и, че приличана на панаирна стриптийзьорка.

Поп кралицата обаче въобще не била притеснена от коментарите, тъй като няма какво да доказва пред никога, най-малкото пред Джон.

"Наистина не разбирам нуждата му непрекъснато да излива помия върху нея. Той казва, че тя нямала авторитет, но изглежда ли той да има?", пита източникът от близкото обкръжение на певицата, цитиран от DigitalSpy.co.uk.

"Той просто има нужда да я мрази. Но да каже, че турнето и е катастрофа, е просто глупаво. Тя продава стадиони, прави нови парчета, включително хитове. А той ще пее същите стари песни, докато умре."

Елтън Джон обаче явно е яхнал метлата, защото освен с Мадона, се е захванал и с Times. Певецът съди редакторите на британския вестник за неверни твърдения в статия от юни, съобщи FemaleFirst.co.uk.

Тогава вестникът написа, че певецът е бил посъветван от свой бивш счетоводител да участва в неморална данъчна схема за избягване на данъци. Впоследствие Times публикуваха корекция, че счетоводителят не е бил наеман от Елтън Джон.

Музикантът обаче твърди, че статията е нанесла сериозна вреда на репутацията му, както и лични притеснения и настоява за обезщетение.

Водещи

Най-четени