На кой руски милионер пристана Лили Иванова 15.04 | 13:05

Примата ще пее на прочут щангист от миналото

От iNews.bg

Примата на българската естрада Лили Иванова получила покана за концерт не къде да е, а в Кремъл. Визитата ѝ е по предложение на нейния голям почитател – прочутия щангист от миналото и настоящ милионер Леонид Жаботински.

Преди време тръгнаха доста любопитни слухове, свързани с богаташа. Според мълвата той поискал ръката на певицата. Тя обаче категорично отрече клюката, като заяви, че с милионера са само приятели.

"Нямам намерение да вдигам сватба, защото в това няма никакъв смисъл. Бяхме в Москва на рождения му ден. В същия ден той ми подари уникално яйце "Фаберже" и златна монета с лика на Николай Втори. Яйцето беше изработено от 24-каратово злато и диаманти. А във вътрешността му се криеха малка бутилка с истинска императорска водка и четири чаши", похвали се тогава Лили.

Всъщност освен с Жаботински Лили Иванова е приятелка и със съпругата на един от най-богатите бизнесмени в Русия – милиардера Алишер Усманов. Близките ѝ отношения с Ирина Винер са още от времето на социализма, пише "Монитор".

Водещи

Най-четени