На рождения си ден Бон Джоуви ще ехти в цяла България 28.02 | 18:00

Съседите на феновете да внимават към 20:45 часа

От Мартина Панайотова

Ден преди националния празник, 3 март, родният рок фен празнува още една важна дата – рождения ден на Джон Бон Джоуви. Ето защо фен клубът на бандата в България реши да се присъедини към официалното парти по случай 51-вата годишнина на фронтмена по изключително нестандартен начин.

На 2 март, точно в 20:45, когато е роден Джон, всеки фен на групата ще поздрави съседите си със своята най-любима песен на Bon Jovi. Желанието на феновете е във всеки град, във всеки квартал и от всеки блок да прозвучи някоя от емблематичните песни на групата - "Blaze Of Glory”, "It’s My Life” или "Because We Can”.

Така те ще отдадат заслуженото на любимия фронтмен и ще се позабавляват с музиката на легендарната банда. За да бъде празникът такъв и за съседите обаче, поздравът ще бъде само с една песен.

Партитата също продължават. Вече се проведоха три кръга от Bon Jovi караоке турнира в София и Бургас.

Репетициите за концерта на бандата на 14 май обаче продължават, обещават организаторите. Следва шумно празненство по случай рождения ден на Джон Бон Джоуви в клуб Полинеро в Пловдив на 23 март, съпътствано и от караоке.

Последният кръг ще е на 26 март в клуб RockIT в София, както и "гранде финале” на 26 април, когато един от всички участници ще отнесе билет за Диамантения кръг на стадиона.



Водещи

Най-четени