Най-добрите в киното са и най-добрите на червения килим 28.02 | 17:31

Какви рокли избраха дамите за церемонията на "Оскар"-ите

От Олга Андреева

Червеният килим на наградите "Оскар" е мястото, където звездите и техните дизайнери се опитват да заемат челните места в класациите за мода.

Сандра Бълок с тоалет на Vera Wang, Дженифър Хъдсън с рокля на Versace и Ан Хатауей, на която се падна и нелеката задача да бъде водеща на церемонията, бяха неотразими с избора си на тоалет в червено, коментира сайтът jenite.bg. 

На лилавия цвят в различните му нюанси в звездната нощ бяха заложили Кейт Бланшет, която смеем да кажем, че е неотразима в роклята си на Givenchy, Мила Кунис, Хилари Суoнг и Скарлет Йохансон.

Друга преобладаваща тенденция бяха роклите в цвят шампанско. Хали Бери за пореден път ни остави без дъх с избора си на тоалет, дотолкова, че не можем да решим дали ефирният тоалет краси нея или тя него. Като истинска златна статуетка е и Гуинет Полтроу в бляскавата рокля на Calvin Klein.

За появата си на 83-тата церемония по раздаването на наградите "Оскар" Рийз Уидърспун и Ейми Адамс избраха класиката.

Актрисата от "Професия блондинка" си осигури място в класацията на най-добре облечените с изчистена рокля в черно и бяло на Armani, а с тъмносинята, спускаща се до червения килим, рокля на L’Wren Scott Ейми Адамс нямаше как да сбърка.

Най-четени