Насилието е разрушило брака на Сийл и Хайди Клум 09.02 | 16:02

Неотдавна и бивша приятелка на певеца заяви, че има проблем с контрола на агресията си

От Олга Андреева

След седмици на спекулации около причините, довели до внезапната раздяла на една от сочените за стабилни известни двойки - Хайди Клум и Сийл – стана ясно, че насилието, упражнено от певеца, е накарало топмоделката да поиска развод.

Последната капка в чашата на търпението на Хайди дошла при разгорещен спор, дни преди двойката да оповести официално развода си, съобщи International Business Times.

Близък на семейството разкри пред в. Star, че по време на въпросния спор изпълнителят на "Kiss from a Rose" станал толкова агресивен към съпругата си, че се наложило да се намеси охраната.

"Той крещеше и я блъсна, беше ужасно. Наложи се охраната да упражни физическа сила, за да възпре Сийл", твърди източникът.

Информацията идва, след неотдавнашните твърдения на бившата приятелка на тъмнокожия певец, германския модел Татяна Патиц, че Сийл е проявявал насилие.

Тя го описа като "егоист, незрял човек, който не е в състояние да контролира експлозивния си нрав" и който "има проблеми с изблиците си на ярост". Тя дори посъветва Хайди да взима децата и да го оставя.

Сийл и Клум, които се ожениха в Мексико през 2005 г., имат четири деца, заедно с дъщерята на Хайди от връзката ѝ с Флавио Бриаторе.

Все пак и двамата продължават да носят брачните си халки, а след официалната раздяла 48-годишният британски певец заяви, че все още обича от дъното на сърцето си Хайди.

На въпрос дали има шанс да се съберат, той заяви: "Никога не казвай никога. Но не мога да отрека, че не сме имали проблеми".

Водещи

Най-четени