Не е за вярване защо Адел счупи едно от Грамитата си (СНИМКИ/ВИДЕО) 13.02 | 12:25

Британката отново триумфира на музикалните награди

От iNews.bg

Британската сензация Адел продължава да е номер едно. Доказа го и тази година като обра статуетките на 59-ите награди Грами, които се проведоха в Лос Анджелис. Гласовитата изпълнителка обаче шашна всички колеги и почитатели с неочаквана реакция. Тя счупи един от призовете си, за да го подели с Бионсе. Става въпрос за отличието за албум на годината.

Всъщност блондинката победи основната си съперничка Бионсе в трите основни категории, в които мериха таланта си. По този начин тя повтори постижението си от 2012 г., когато взе приз за албум (сега за 25), песен и запис на годината (сега за Hello). Наградена беше още и в категориите "Най-добър вокален албум" (25) и "Най-добро поп соло изпълнение" (Hello).

"Начинът, по който карате да се чувстват моите приятели, да се чувстват моите чернокожи приятели, е вдъхновяващ", обърна се Адел към американската поп икона.

Все пак бременната половинка на Джей Зи също не си тръгна с празни ръце. Тя получи отличие за най-добър видеоклип за Formation и за най-добър ърбън контемпорару албум за Lemonade.

1858581

Водещи